Historia


BRF Stigshöjden bildades 1960, men ursprungligen hette vår förening BRF Gävlehus 7.

Detta namn tyckte vi var allt för byråkratiskt, så vi genomförde en omröstning om ett nytt namn och det blev vårt nuvarande namn BRF Stigshöjden.

2002 startade vi ett förnyelseprojekt i vår förening.

Vi började med att göra om vår utemiljö och anlade nya trappor, därefter investerade vi i ett nytt data och kabel-tv nät som är vårt eget och som gör att vi är leverantörsoberoende.

 

Efter detta så investerade vi i en ny värme och energistyrningsanläggning som i sin tur gjorde att vi kunde införa enhetsmätning av el i våra fastigheter.

Vi har även satsat på trivselskapande åtgärder i vår förening:  Våran mycket fina föreningslokal som medlemmarna kan hyra för egna aktiviteter, gratis föreningsaktiviteter i lokalen såsom travkvällar, hockeykvällar, vinprovning, whiskeyprovning samt pubkvällar.

Ett nytt kapitel skrevs i föreningens historia per den 1/1 2006 då vi bytte ekonomisk förvaltare(från Riksbyggen till HSB).

Vårt mål är att bli Gävles mest attraktiva Bostadsrättsförening att bo i, vi är på god väg vilket märks på intresset att förvärva en lägenhet i vår förening.